Slider

Met Taste zien oprichters Rob van de Kant en Ömer Yildiz een lang gekoesterde wens vervuld: een gezellige wereldbar in hartje Zeist! Binnen licht en sfeervol met mediterrane tinten, buiten een riant terras met comfortabele stoelen. Welkom!


Bij Taste serveren we kleine, smaakvolle gerechten uit alle windstreken. Heerlijk als 'personal snack' tussendoor, maar ook heel geschikt om te combineren en per tafel te delen.

Over de dranken kunnen we kort zijn: 'just a matter of Taste'!  Naast een viertal bieren van de tap, waaronder een smakelijke blond en een stevige IPA, is er een uitgelezen wijnassortiment, bestaande uit zorgvuldig geselecteerde witte, rode en roséwijnen plus een prettige collectie bubbels uit Frankrijk, Italië en Spanje. Je zegt het maar...

Hakima is, naast de 'vrouw des huizes', vooral ook 'huispâtissier'! Jazeker, je leest het goed: behalve voor goede wijn en petit diners kun je bij Taste ook terecht voor de allerlekkerste, eigengebakken taart. Geserveerd bij een heerlijke cappuccino, een dikke latte of een pittige espresso!

Over smaak

Taste gaat over smaak, dat in ieder geval. Maar ook over ouderwetse gezelligheid in een hedendaags jasje. Een fijne ontmoetingsplek voor na het winkelen. Een prima plek om af te spreken voor de lunch. Of voor een 'petit diner'. Voor een verse koffie (met of zonder vers gemaakte taart!) Of gewoon een plek om gezellig te bieren, te wijnen of te bubbelen.

Kortom, bij Taste zit je altijd goed. Binnen, of buiten op het riante terras.


Je bent van harte welkom!

 

previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider

Taste BV
Slotlaan 278
3701 GW  Zeist

Openingstijden
di t/m zo van 9:30 - 0:00 uur
maandags gelsoten
keuken open tot 22:00 uur