DSC_1529_taste_LR
Taste_Zeist_gerechten01_600px
Taste_Zeist_DSC_1592_LR_300px
Taste_Zeist_Hakimas_taarten.jpeg

Met Taste zien oprichters Rob van de Kant en Ömer Yildiz een lang gekoesterde wens vervuld: een gezellig, intiem restaurant in hartje Zeist! Binnen licht en sfeervol met mediterrane tinten, buiten een riant terras met comfortabele stoelen.


Bij Taste kun je niet allen terecht voor lunch en diner, maar ook voor van alles daaromheen, zoals een voedzaam tussendoortje, een aangeklede borelhap of... vers gebak!

Over de dranken kunnen we kort zijn: 'just a matter of Taste'!  Naast een viertal bieren van de tap, waaronder een smakelijke blond en een stevige IPA, is er een uitgelezen wijnassortiment, bestaande uit zorgvuldig geselecteerde witte, rode en roséwijnen plus een prettige collectie bubbels uit Frankrijk, Italië en Spanje. Je zegt het maar...

Gevarieerde keuken

De regelmatig wisselende menukaart biedt voor elk wat wils: vegetarisch, vis, vlees.

Vanuit de compacte, maar prima geoutilleerde Taste-keuken worden de lekkerste lunch- en dinergerechten geserveerd, waaronder diverse 'klassiekers' uit binnen- en buitenland. Toch liever die aangeklede borrelhap? Dat kan natuurlijk ook: op de uitgebreide borrelkaart vind je een uitgebreid assortiment prettige snacks, variërend van smeuïge, oer-Hollandse bitterballen tot pittige, Mexicaanse nacho's. En o ja, gebak is er dus ook. Elke dag vers bereid door Hakima, gastvrouw alias 'huispâtissier', geserveerd bij een heerlijke cappuccino, een dikke latte of een pittige espresso!


Bij Taste kun je dagelijks terecht vanaf 10 uur 's morgens tot middernacht. Binnen, of buiten op het riante terras.


Je bent van harte welkom!

Taste BV
Slotlaan 278
3701 GW  Zeist

Openingstijden
zo t/m wo: 10.00 - 18.00u
do t/m za: 10.00 - 00.00u